Kvällens mat på italienskt vis


Ett litet ihopkok ifrån kvällens middag, resultatet blev en krämig whiskey och aprikos sås, pasta med kotlett på italienskt vis. Första gången den gjordes men kommer garanteras att göras om fler gånger!

Den krämiga såsen är gjord på Touch of Tastes oxfond, aprikoser, salvia, matlagningsgrädde, whiskey, salt och peppar.
Innan dess kör en rub på kotletterna med salvia, peppar och salt, stek i en panna med olivolja, för att sedan hälla i den krämiga blandningen och låt puttra och gojsa sig med köttet en liten stund.

Koka pasta och stek lite coctailtomater och servera!

 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: syster ryster

Gud så gott! Mkt inspirerande :)

2014-01-16 @ 01:23:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback