Finns i sjön...

Det värsta från febern har försvunnit, nu är det bara förkylningen och hostan man tampas med! Dagens IKEA trip blir dessvärre inställt och glöggen och julmusten känns allt mer frestande :P Men som den vise mannen sa: "Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge".

Orken att blogga just nu har jag inte och tror istället att den finns i sjön, och på tal om sjön så finns det ju fiskar som lever där och fiskar fanns det massor utav i Sea World som vi besökte ngn gång i höstas. Dåliga bilder då jag ej hade med mig min systemkamera och svaret på varför finns också i sjön.....vart? Det vet jag inte.

Sea World i Beijing

Massa tuber lite överallt med massvis med maneter i, häftigt!


Pirayor

Denna fisk-art är bland den äldsta som finns, den har sjuk överlevnads färdigheter då den har lungor i sin fjäll. Syrebrist i vattnet? Ingen fara jag går upp och andas lite.

Här matas det STORA fiskar

I like turtles!

Dragonfish

Kommentarer
Postat av: Milla.D

FETT! :D

2010-12-07 @ 18:18:19
Postat av: elin har ordet

Ouff, favoritfik i växjö? Det är en klurig fråga... jag gillar iallafall riktiga konditorier. Blev så himla trött på alla tråkiga fik i stockholm med samma sorts jättemufins och monsterstora kakor. jag vill ha hembakt. :)

2010-12-08 @ 01:03:47
URL: http://elinhartonen.blogg.se/
Postat av: Dennis

Camilla: Haha, indeed! :D

2010-12-08 @ 11:34:02
URL: http://withyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback