Foccacia for breakfast


Emmy gjorde en awesome Foccacia under annandag jul

Soltorkade tomater, oliver och rödlök. Toppat med havssalt

Innan ugnen

Efter ugnen

En frukost såsom denna satt ganska fint måste jag säga! :P
Philadelphia mjukost med persilja och vitlök. Prästost, herrgårdsost och blå brieost. Äkta senap med kärnor, prosciutto, salami och skinka. Och självklart med en varm kopp Svartvinbärs te, lovely..

Kommentarer
Postat av: Milla.D

eftersom jag inte hittar någon slags Gästbok här på bloggen o att du inte använder Facebook nu när du är i Kina så får jag skriva det här på kommentearfältet istället!

GOTT NYTT ÅR DENNIS! :D

Hoppas att Ni har haft en riktigt bra dag/kväll/natt! Nu väntar ett helt nytt år på oss och vi får allt hoppas på att det blir ett bra sådant! Kram! :))

2011-01-01 @ 18:27:51
Postat av: Denny

Om nom nom nom nom nom!Förresten, vilka tider kommer du kunna sitta på Skype? Tänkte nämligen sluta leva i det gamla (ventrilo) och skaffa Skype! :D

2011-01-01 @ 23:54:00
Postat av: ronny utan ö

Grym Foccacia! Appropå foccacia,jag vet att du inte har facebook så meddelar dig via din blogg istället......I AM GETTING MARRIED THIS YEAR!:)

2011-01-03 @ 15:32:23
Postat av: Dennis

Ronny: Va! Är det sant! Damn! Så det är äntligen dags nu! Where and when?! :D Grattis!! Känns som igår då du, jag, micke och Denny smög ut på släktmiddagarna för att "köpa" mjölk, då vi egentligen smet ut till Valis gatukök och köpte strips, damn....tiden går fort! :P HahaDenny: Sitter inte mycket vid datorn alls, im afraid! Ända tiden jag sitter på skype är när vi ringer hem till mamma och pappa.Camilla: Hej milla! Hoppas du med hade en underbar dag/kväll/natt! Vi ses om några månader! :P

2011-01-08 @ 10:19:50
URL: http://withyen.blogg.se/
Postat av: ronny utan ö

Datum och plats är bestämt. 2 December 2011 på Intercontinental Hotel Hong kong :)Kommer du hem inom snar framtid?Hahaha, yes, det var tider det! Jag säger bara det, folk växer utav mat, dock växte jag på fel sätt, men principen funkade!

2011-01-11 @ 09:22:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback