Pancakes and shopping

Hittade ett par schyssta "vinterskor" från den japanska butiken Muji, skorna är gjorda av mocka och insidan massa mjuk bomull. Skorna är så mjuka och sköna att gå i, nästan som att gå på moln(nästan). Förälskade mig i dem direkt och fast det är en tjej modell i dont give a shit, sålänge jag tycker de är snygga och passar bra så kvittar det! Fast jag hade riktigt tur att de hade min storlek, jag köpte hem den största storleken som fanns för tjejer :P Man kan alltid lita på Muji gillar affären skarpt, tror hälften av kläderna jag köpt är just därifrån :)

Ett lyckat sko köp innebar firande med pannkakor med grädde och sylt när vi kom hem. En mycket bra söndag och snart är det måndag igen!

btw snart den 7:e och dags för IKEA! :DEtt litet litet block från MUJI där man kan skriva ner svåra tecken, detta lilla block kan man ta med sig lite överallt och ta upp och läsa och repetera i taxin, i kön, varsom, har du en massa tid att döda, ta fram blocket :)

Yummie!

Kommentarer
Postat av: ronny utan ö

Muji är fint, det håller jag med, Sverige har väldigt dåligt utbud, och i England är det för dyrt......I asien är det alldeles, ja som vi säger här hemma......alldeles lagom ;)

2010-12-06 @ 13:02:36
Postat av: Dennis

Ronny: Har sverige Muji butiker? :O Asien är precis alldeles lagom, sååå lagom :) Lagom på engelska? Hur säger man lagom?

2010-12-07 @ 05:00:35
URL: http://withyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback