No longer on my "to do list"

Ligger nu på hotellet och återhämtar mig efter en fantastisk heldag vid den kinesiska muren. Dagen började tidigt då vi begav oss till emmy för att äta frukost, därefter mötte vi upp våran chaufför som Feilong fixat, vi åkte i en liten minibuss i ca 1½ timme. Chauffören som körde upp oss väntade tills vi var klara för dagen för att sedan återigen köra hem oss. Väl där så åkte vi skylifts ända upp på berget där den Kinesiska Muren så mäktigt fanns. Det var verkligen "breathtaking" hur hela muren sträckte sig som en ringlande orm längs hela landskapet. Muren sträckte sig längre än vad ögat kunde nå, omringad av alla växter och träd som fått växa ostört i flera hundra år, mäktigt säger jag bara! Den svalkande vinden som blåser på dig samtidigt som man kämpar sig upp för de sjukt branta backarna för att till slut avjnuta den oerhört vackra vyn man har framför sig.....oslagbart, så overkligt! Jag säger det, åker man till kina utan att besöka muren så är det riktigt illa, ord kan inte beskriva hur awesome det var :)

Nu är klockan ca 20.00 här i Beijing, vi ska sova tidigt för att försöka återhämta oss. Alla har typ blivit sjuka förutom jag å mamma, så det blir sovmorgon imorn, för att kanske kanske besöka Himmelska fridens torg på eftermiddagen, damn! I can't wait!


När vi är som allra högst upp, säger Feilong:" No worries, we know how good quality chinas things are"
Great Wall of China


Enjoying the view!


View of pure epic!


Enjoying the awesome view!En bit att gå den som vill det :PHögst upp på ett tornSåhär rädda blev vi, när vi fick syn på en MantisMen, vi var ju självklart tvugna att ta närbilder på den, *gulp*


Mantis med solglasögon på Kinesiska Muren, det är sannerligen inget man ser varje dag!

Kommentarer
Postat av: Lena

Den där "mantisen" ser ut som en sån från Pokemon!

Nörd Haha

2010-09-29 @ 17:34:51
Postat av: Milla.D

awesome var ordet! what a view! :D

måste också säga att den dära hopp bilden och det Feilong sa fick mig att skratta lite, haha, vi skyller på natthumorn! (Y)

2010-09-30 @ 00:41:13
Postat av: Denny med M

Muren ser riktigt nice ut!

2010-09-30 @ 01:28:58
Postat av: Jenny med D

Ojojoj! :D

Bäst för dig att du smugglade med dig en sten från muren till mig!

2010-09-30 @ 07:56:00
Postat av: Tangen med Z

Bååhååååå så fett! Damnit, glömde hoppa in i din resväska. På grund av detta så har jag ju fortfarande muren på min "to do list".Ät sönder er och lev livet!!! whaaaaaaaaaaaaaa

2010-09-30 @ 11:37:13
Postat av: Anonym

2010-09-30 @ 14:38:11
Postat av: Jenkish

Näh, fy fasen vad fint! Erkänn du kände dig så liten jämfört med något så stort? Jag kan iaf inte fatta hur vanliga människor har kunnat skapa något sådant.

2010-10-04 @ 13:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback