Testat blogga med min nya Iphone :D

Har ju Helt glömt bort att berätta att även jag skaffat mig en Iphone :) Det blev en Iphone 4 som jag köpte på Broadway i HK. Testar nu att blogga lite smått, och jag kan säga att jag verkligen inte är van med att skriva med Touch screen :p
Idag var vi och åt lunch på en koreansk restaurang, glömde att ta kort på Min mat (såå good var den!), men fick med alla andras :p Det var grymt jäkla gott åt en måltid med någon as god kyckling i ngn söt marinad med sallad och sås, det blir lätt en sådan nästa gång med :D Men damn vad stark mat koreanerna käkar, smakade typ lite av soppan och började liksom hosta för att det var så starkt, antar att det bara är att vänja sig!
Syrran har visat oss en massa härliga matställen som de besöker ganska ofta och ni fattar inte hur jävla billigt det är att äta här...... helt sjukt.........

Sedan var vi och besökte Sea World här peking, fishes beyond your imagination fan :P MEN! Sjävklart så glömde man kameran på hotellet, fråga mig inte hur.....dock så hade syrran med sig sin så inga probs där! Ska bara försöka fixa över bilderna på denna dator, så en massa bilder som jag nu missar kommer upp vid ett senare tillfälle! I promise!!

Just nu ligger jag i sängen på hotellet efter en sjuk jävla middag :p Varit på en riktigt riktigt fin restaurang som specialiserar sig på Peking Anka, ÄKTA Peking Anka, man satt och verkligen njöt tugga för tugga, bit för bit, vilka nya smak sensationer man har fått smaka under dessa dagar god damn! :D Imorgon ska vi äntligen besöka kinesiska muren!


Kameran laddad - Check!
Alarm på mobilen aktiverad - Check!
Gympaskor och bekväma kläder - Check!

Great Wall of china, Im coming for ya!


Jag och syster utanför Peking Anks restaurangen

Fina servetter


Små runda mjöl bröd som man sedan bakar in all anka i med sås, gräslök och grönsakerANKA ANKA ANKA!!


Kommentarer
Postat av: Jenny utan Q

Oooooch hur mkt kostade den dära Iphonen då? Eller, det ÄR väl en Iphone? ;)

Överarbeta inte dina smaklökar nu!

2010-09-28 @ 16:28:21
Postat av: Anonym

2010-09-28 @ 19:18:14
Postat av: Jenkish

klart du köpte den allra nyaste modellen! :P Så mkt gott du äter och med tanke på hur billigt det är, ska vi vänta oss en sumo hem? :D haha, nej då bara avundsjukan som pratar!

2010-09-28 @ 19:23:32
Postat av: Christina och Arne

Vill bara skicka en hälsning från Åseda och berätta att vi saknar dig i Konsum. Inte alls så roligt att handla där nu. Vi får väl roa oss med att följa dig på bloggen.

2010-09-28 @ 19:24:24
Postat av: Axel

Tror inte att jag missar att du har nya kläder på en av bilderna. Är grymt avundsjuk på shoppingen och maten där nere. Fast jag får väl nöja mig med att ha privilegiet att kunna umgås med Klas, Kalle, Denny etc. :) Hoppas du har det underbart där nere.

2010-09-28 @ 20:15:26
Postat av: Alexander

Man kan nästa tro att du är ute på matresa :)

2010-09-28 @ 20:34:33
Postat av: Milla.D

o.m.g...... IPHONE 4! Not bad! Och MAT! OCH ALLT! blir så glad över att se allting bara :D:D:D Och saknade Emmy!Det bästa är att man ser att ni verkligen trivs och har det kul, sån otrolig upplevelse asså! och Dennis, glöm inte kameran denna gång!!!!!! :D

2010-09-28 @ 23:32:31
Postat av: Jocke

Damn...Dennis...orättvis, hur kan du få din Ipone4 förre mig...har väntat nu ca 5veckor ahhhh. Den bör komma nu i veckan annars slå jag en pling till dom och avsäger mig abonnemangen i omedelbart verkan...Capice ;).Korenask mat ohh avundsjuk so 17. Du och micke måste samla er upplevelserna och ideer så vi fett en dag kan fixa "det du vet vad" ;) hehehePs.

självklart kommer jag att följa bloggen " the Journey of my brother " hahaha lät lite fjollig =)Ha nu så kul och va rädd om din nya lur och er./bror

2010-09-29 @ 00:08:24
Postat av: jocke

Glömde föresten en sak: Hälsa Emmy och Feilong från oss, saknar dom....och alla. =)

2010-09-29 @ 00:11:33
Postat av: Kalle

Hahaha där ja, "glömde säga att jag har köpt en iphone".

Lite lagom kaxigt:)

Du fick den väl typ gratis med ditt äckel:D

Som någon redan sa så är det ju ingen högoddsare att du är smällfet när du kommer hem med tanke på hur mycket ni verkar äta hela tiden:)

2010-09-29 @ 13:36:06
Postat av: Pia

Åh saknar alla redan! men ni verkar ha det jätte bra. Grattis för din iphone, visste väl att du skulle köpa den i Kina :)

2010-09-29 @ 14:55:04
Postat av: Denny med M

IMPOSSIBLE GAME?!

2010-09-30 @ 01:20:53
Postat av: Denny med M

Fan, en Iphone hade inte varit bra för mig just nu mitt i allt plugg :P Jag ska till Kina nästa år, även om det blir så att jag tvingas att gå på händerna!

2010-09-30 @ 01:22:46
Postat av: Ronny utan Ö

Damn u, hate u even more now! jag ska aldrig mer äta en svensk frukost samtidigt som jag läser din blogg.....den får min macka med kaviar att se ut som....som...Ja som en macka med kaviar helt enkelt...och det är ju inte ok när du visar mat som i själv verket kostar mindre än MIN MACKA MED KAVIAR!!!!Men det är nice, saknar asien som fan nu och du verkar trivas, om inte lite dränkt i lyxigheter ;) Ät och bli fet, you know how chinese people say, the fatter you are, the more fortune you have! (Fan att jag inte blev uppmuntrad sån när man vägde 125kg, då var det snarare hjärtinfarkt och sånt lala).Med det här långa inlägget så ville jag bara säga att jag hatar dig för att du får min Kaviar macka att SE UT SOM EN KAVIARMACKA!!!!!2010-10-04 @ 10:53:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback