Do you believe in fairytales?Super skön grå tröja med tuff krage köpt och prutad från Wu Dao Kou market :)


Tjingeling! Idag har vi varit ute i stort sätt hela dagen, vi har besökt Taorenting där en jätte stor "Temple Fairy" var på plats. Alla träden var utsmyckade med stora röda lyktor, massvis med glada människor, marknader och små matstånd lite överallt. Små uppvisningar här och var, akrobatik, eld sprutning, break spear against throat, shaolin munkar, trollerier m.m. En mycket annorlunda men väldigt trevlig upplevelse, och vädret här i beijing är underbart, vem behöver jacka längre? ;P

Vi är nu på 3e dagen utav nyårsfirandet (finns 15) och än så skjuts det fyrverkerier som aldrig förr, jag undrar vart alla fyrverkerier kommer ifrån, de tar ju aldrig slut!? Iaf, imorn är det 4e dagen utav nyår, vilket innebär att ingen ris får ätas, men det är ju ingen konst jag röstar på pizza! :)

Kommentarer
Postat av: Milla.D

Sv: Detsamma detsamma! :)Ska absolut spela för dig med! Jag med min tur, gah :D

Tror jag fick fyra kläddar typ 3 gånger förra året! Och iår ska det bli ännu mer! :D

Postat av: ronny utan ö

ännu en favorit ;)

2011-02-05 @ 19:05:26
Postat av: Milla.D

Okej, "klockan nio" gick åt... för mig. haha förlorade och hade verkligne inte tur med mig :( Alle vann däremot sjukt mycket!

Och här var nyårsfirandet slut efter en kväll!

GE MIG MEEER :D

2011-02-06 @ 21:44:00
URL: http://milladang.blogg.se/
Postat av: Denny

Jag och Mange förlorade först. Samma runda till och med! Helt sjukt!Och något annat som är sjukt är att du kommer hem snart! Tiden har gått fort och det finns mycket att prata om :D Vilket datum är det exakt?

2011-02-07 @ 17:02:12
Postat av: Dennis

Ronny: Hihi, vi har nog tyckt detsamma hittils :PDenny: Haha, åh synd att jag inte kunde vara med er och förlora lite med :( Tiden har gått äckligt fort! Yes vi har mycket att prata om! Mycket fika lär det nog bli framöver....mycket fika!

2011-02-09 @ 09:31:35
URL: http://withyen.blogg.se/
Postat av: Candy

Mycket snyggt, börjat leta efter en laptopväska liknande din, den maskulina stilen känns som en kul grej att utforksa :P haha nu lät jag nästan sjuk.. :S kram!

2011-02-11 @ 12:41:23
URL: http://candytruong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback