Health update from China

Efter fem dagar i karantän så är man äntligen tillbaka på sina fötter! Har verkligen inte varit såhär sjuk på väldigt länge. De två första dagarna var minst sagt riktigt horribla, feber och hallucinationer hade man. Finna kraft till att hålla i ett glas vatten var inte lätt. Usch, det är nog fan bland det värsta när man börjar hallucinerar och skit, man känner sig galen och tänker verkligen inte klart, läskigt......Men, nu äntligen så har det allra allra värsta försvunnit och en liten ret hosta kvarstår, men även den är nog snart bekämpad! Då jag var sjuk så levde jag i karantän kan man säga :P Jag stannade i ett rum och gick endast till toaletten under tiden jag var sjuk. Syftet var att inte smitta Emmy och Feilong, för när man lever så pass tätt intill varandra så är det super lätt att smitta varandra. Hygienen här i kina är inte lika bra som i sverige och man löper mycket större risk att bli sjuk.

Trots all försök och unvikande så har Feilong ändå lyckats bli smittad och emmy känner att det börjar krypa lite för henna också tyvärr. Illa gorilla är det men inte så mycket att göra åt! Allt detta för att vi ägnade oss åt galen shopping i lördags förra veckan i 5timmar i sträck, utan knappt ngt vatten och ingen mat......inte så konstigt kanske att jag blev sjuk. MEN! På de 5 timmarna lyckades vi hitta mycket och mer därtill!

Frågan är då, var det värt det? För 5 dagar sen, HELL NO. Idag, Oh yeah :)

Kommentarer
Postat av: jocke

Krya på nu din gris och ta hand om dig. Annars blir det hem till Sverige omedel bums, säger mamma. hahahah

2011-01-10 @ 23:48:14
Postat av: Dennis

Jocke: Tack bror! Så är det, det är sånt man får ta när man handlar åt annat folk, host host Känn dig träffad....host host :D

2011-01-11 @ 12:50:32
URL: http://withyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback