Uppföljare till Mirror's Edge!

Läste en artikel från "Aftonbladet Spela!" att det finns en möjlighet att det kommer en uppföljare till Mirror's Edge, vilket jag verkligen hoppas! Mirror's Edge som vunnit massa priser bland annat som "Årets Nykomling".

För er som inte vet vad Mirror's Edge är så är detta ett spel där huvudkaraktären utövar parkour. Parkour går ut på att röra sig på ett smidigt, kontrollerat och snabbt sätt genom alla sorters miljöer. Hinder kan vara allt i omgivningen från hustak, stolpar, bänkar och trottoarkanter till träd, stenar, staket och murar. Under spelets gång så får du styra "Faith" som är huvudkaraktären. Hon är en s.k messenger, en messenger är en budbärare som leverar diverse saker för folk, såsom paket eller meddelanden. Spelet utspelar sig i framtiden och samhället folk lever i är så kontrollerat av landet, hårdbevakning av vakter, telefonen lyssnas, övervaknings kameror överallt osv osv, så dessa messengers är budbärare som jobbar "över" lagen. Under spelets gång händer det en massa och du ska försöka rentvå din syster som blivit falskt anklagad för mord.

Spelet är riktigt bra, då du spelar "Faith" i första person, ett spel med mycket pussellösningar och mycket fritänkande då du ska ta dig från A till B på bästa möjliga sätt, hustak, staket, murar, stolpar, faith is in your hands. :)


Kommentarer
Postat av: VoodoomedHoodoo

Vafan menar du med messenger? Det är ju ett chatprogram. Och mirror's edge är ju inte ett spel utan en spegels kant. Du är en knäppskalle! En galenpanna!

2011-06-09 @ 19:32:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback