The only thing that will stop you from fulfilling your dreams is you.


Bild tagen i "Den förbjudna staden" från min förra vistelse i Kina. Och har ni missat bandet "Kite" så tycker jag att ni måste lyssna på dem! Och snäll som jag är så slänger jag upp en av deras låtar :) Enjoy!


Om två dagar är det dags, om två dagar kommer jag att andas luft från andra sidan jordklotet, kanske inte den friskaste, men som återigen kommer väcka minnen och upplevelser från min senaste vistelse. Minnen och upplevelser som förändrat mig, men inte bara som person men utan givit mig nya tankesätt och fått mig att känna uppskattning för saker och ting så mycket mer. Om två dagar kommer jag återigen befinna mig i den stad, där underbara människor träffades och varma vänskaper knöts, en stad där nya erfarenheter och framförallt upplevelser skapades. Under mitt halvår som jag spenderade där så kan jag uppriktigt säga att det var bland den bästa tiden jag någonsin haft, utan tvekan. 
Och nu på torsdag så är det dags igen, 21.00 lyfter planet från kastrup mot Peking. Jag har inte riktigt känt av den där pirriga känslan ännu, ni vet den där otåliga känslan att vilja åka, NU, NU! Kanske är jävligt dumt, men jag har inte äns packat ännu x)

Kina - Here I come!
2011-10-20 till 2011-11-18


Kommentarer
Postat av: elina.

åh, ha så kul :D

sv: haha, jo som sagt ville haft mer blod (även om jag inte gillar blodiga filmer :P), men den var lite gullig tyckte jag :) lite halvtöntig though men vad gör man inte för sina vänner när de dör vid bara tanken på logan lerman ;) själv är jag inte övertänd på honom måste jag erkänna :P

2011-10-18 @ 23:52:01
URL: http://elinatauson.blogg.se/
Postat av: carina

hur kan du lyckas med att inte packat ännu?! haha shit! kommer du att åka runt i kina då eller?

MAAAAAAAAN du får ha det så roligt där borta i Kina. ät mycket och ta många bilder!! du åker ju imorgon :DFörresten, bor du i växjö?

2011-10-19 @ 09:16:43
URL: http://stereosounds.blogg.se/
Postat av: anniepiie

jag trodde att du var i kina nu! :P hehe Men skoj att du ska dit snart! :) kram

2011-10-19 @ 09:19:24
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Postat av: emmi

Åh vad fin bild vännen! Skulle också vilja besöka Kina, gud så häftigt!- ååh eller hur! Jag är kär i mina skor, kunde inte slita ögonen från dem på hela dagen igår. Känns perfekt i vitt, förutom de kommer bli skita lätt ^^

2011-10-19 @ 16:57:59
URL: http://fashiontwisted.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback