Embrace! Discover similarities. Celebrate differences.


Super dålig uppdatering, jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Men ibland kan det vara så! Och så är det med det! :)

I helgen så var jag, Camilla och Simon och besökte utvandrarnas hus för att se 2st utställningar, den ena var växjös fotoklubb som firade sin 70årsdag med en utställning och den andra var Embrace!

Embrace! utställningen hade två teman: Den amerikanska drömmen och den svenska identiteten. Embrace! ska vara en del av en kollektiv dröm om en framtid där människor lever tillsammans oavsett etnisk bakgrund, religion eller åsikter. En framtid där också olika kulturer lever sida vid sida.
Det var en riktigt fin utställning med enormt fina skapelser, det spelades ngn slags mystisk musik i bakgrunden som passade in perfekt och man verkligen kände sig harmonisk och lugn på något vis.

Tror att uställningen kommer vara kvar till början utav Januari,( inte helt säker), så är du i växjö eller har vägarna förbi ovh gillar konst, kanske detta är något för dig!

Slänger upp bilder ifrån växjös fotoklubb senare, för nu ska det nämligen pumpas och svettas på gymmet, iphonen proppad med ny gym/pump/svett/skrik musik!

See you laaajjttööör, alligaejtööörs!

Kommentarer
Postat av: emmi

- Jag blev lurad :( snyfft

Håller på att anmäla det till den sidan och sådär nu, väntar på svar från dem. Är så grymt sur på mig själv och idioten som lura mig!! :(

2011-09-22 @ 16:33:56
URL: http://fashiontwisted.com
Postat av: julia

sv: jaa hoppas verkligen att hon är grym live! :D

2011-09-22 @ 16:34:44
URL: http://juliafredrikson.blogg.se/
Postat av: Milla.D

gash så skum målning! You know which one xD

2011-09-22 @ 18:56:36
URL: http://milladang.blogg.se/
Postat av: anniepiie

Åhh va roligt, där skulle jag oxå vilja befinna mig! :D Kul med konst!! SV: Du, den var jättegod tyckte jag! :) Så den kan jag rekomendera om man gillar lite friskt ihop med sött! :)ha de bra...

2011-09-22 @ 22:54:38
URL: http://anniepiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback