Mandarin Collar Blazer


Riktigt grym slim&fit one button blazer ifrån BYSLIM

An Oranged Orange?


// byxor - uppsydda // skor - converse // halsband - creativity // t-shirt - wu dao kou //
// armband - Vila, h&m //

Collage of Collage

Satan i gatan som Veronica säger! Det har blviit en ganska så stor samling ändå, och mer ska det bli! Ett litet kollage utav kollage kanske man kan kalla det? Detta är då outfits som jag burit på under den senaste tiden, vad tycks? :)

Just nu: Klunkar i mig någon svart konstig sörja/dricka som är beskare än beskt! Det blir att köra det gamla vanliga tricket, hålla sig för näsan samtidigt som man klunkar, för att sedan har ett tuggumi i beredskap. Works everytime! Hosta och halsont begone you!!!

Hope never dies// cardigan - alpha // chinos - humör // tisha - goulou street // skor - converse // mössa - indiska //
// armband - h&m, Vila // ringar - marknad, beijing // bullet halsband - creativity //

Jobbet äter upp mig ganska mycket nu på sista tiden, vilket bloggen ganska så mycket får lida utav. Påskhelg då det innebär massa ledigheter för de flesta innebär det istället mer jobb för mig! Jobbar på Konsum som butiksbiträde en tid tillbaka, mer ansvar har man dessutom blivit erhållen då dagliga beställningar utav mejeri, frysvaror och färskt bröd har skötits utav mig de senaste dagarna. Kanske inte säger er så mycket, men man har väldigt stort ansvar på sina axlar, i och med alla siffror och förbeställningar som måste hinnas med innan för att fullborda allas påskfirande, allting liksom cirkulerar i huvudet och blir i slutändan väldigt påfrestande rent psykiskt. Jag klagar verkligen inte, ansvar och utmaningar är något som triggar mig. Ville bara så jätte gärna berätta för er att:

" Dålig uppdatering = Mycket jobb och trött Dennis" :)

Önskar er alla en förträfflig Påskhelg med massa mat och gottigheter!

A leap of faith


// skjorta - uniqlo // jeans - levis // tisha - somewear // skor - converse // väska - marknad, beijing //
// klocka - ohshd // halsband - chicy // armband, ringar - marknad, beijing //

Dagen har varit fruktansvärt avkopplande, en sån där dag utan några riktiga måsten, en sån dag som man bara kan ligga på golvet, höra lanas ljuva stämma, solen som skiner genom fönstret och värmer en. Åh härliga söndag, du har varit saknad. Vi avslutar dig med en liten springrunda sen, fast nu lite mer soffa och hemgjord soya mjölk!