Awesomest burgers at Mandys in heidelberg!

Just nu så får min lilla blogg lida utav min mat obsession, haha! Har varit i Tyskland under sommaren och vi besökte en restaurang i form utav en stor tågvagn. Hela vagnen är inrett i amerikanska vintage skyltar, tavlor, affischer på old school klassiker. Maten de bjöd på där var utav topp klass! Flåtigt, fettigt, massa kött, ost, dressing är något som kan beskriva deras hamburgare de hade där.
220g hamburgare, med lökringar, pommes, lemonade och cola, OM jag blev mätt efter det alltså. Obeskrivlig matkoma, men även obeskrivlig eufori av att få äta sådan mat! Jag låter bilderna tala för sig självt! :)
 

Bild 1: Björn och Naomi                       Bild 8: Godaste majskolven
Bild 2: Jag och bror Joakim                 Bild 9: Joakims fjuttiga 90g burgare, majskolv och friterade räkor
Bild 3,4: Inredningen                            Bild 10: Superman burger (for big boys)
Bild 5: Clubsandwich                           Bild 11: Micke redo att hugga i!
Bild 6: Ceasar Sallad                           Bild 12: Joanna och Amanda, varma och hungriga
Bild 7: Joannas flåtiga burgare
 
 

Breakfast for a fat champ!!

Cravings cravings, dessa cravings.......hade ett enormt sug efter amerikanska pannkakor imorse. Tittade i kylen och upptäckte att vi inte hade någon mjölk hemma,till min lättnad så såg jag att vi hade egen hemgjord soyamjölk och jag tänkte, varför inte? Resultatet blev förvånansvärt bra! Mjöl, socker, ägg, soyamjöl, bakpulver, vaniljpulver och lite smält smör. Rör ihop allt och börja grädda. Hur enkelt somhelst! Vi hade även plockat färska blåbär och röda vinbär dagen innan och pricken över i:et så fanns det hemgjord smultronsylt, perfection!
 
 
 
Så voila! Ett stort glas hemgjord soyamjölk, amerikanska pannkakor gjort på soyamjölk, färska bär med egen smultronsylt!
 

FML

Livet är surt just nu, riktigt surt. För de som inte vet så var jag väldigt aktiv med att gå ut och springa för en tid tillbaka. För 2 månader sedan fick jag en knäskada vilket gjorde att jag var tvungen att göra ett uppehåll för att mitt knä skulle få återhämta sig. Jag sprang igår(väldigt lugnt) min första runda sedan skadan och BAAAM så är den tillbaka igen. Jag som älskar att springa, det är mitt sätt att koppla bort allt och inte tänka på något. Just nu idag så har jag så fruktansvärt ont så att man haltar och kan knappt gå ner för trappan........så just nu FML, obeskrivligt vad ledsen man blir!
 
Försöker dämpa ner smärtan med massa kallt, tycker att 1kg djupfrysta kycklinglår funkar alldeles utmärkt!

Det är söndag i 41 minuter till

Jag skrev på väääääärsta inlägget, men råkade stänga ner allt och inget sparades i utkastet. När jag äntligen får för mig att skriva ett inlägg så failar man! Duktigt Dennis, duktigt!
 
Det får bli en sammanfattning utav sammanfattningen så att säga! Söndag idag med massa regn, som i sin tur har resulterat i massa glass. Lagom bakis, då jag var på jobbfest igår med chefen och kollegorna. Super trevlig kväll med grymma människor, god mat och dryck, massa tävlingar vilket ledde till en hel del skratt och tårar.
 
En ny vecka är på ingång och jag ser redan fram emot helgen som kommer, för då blir det nämligen fest! ett kärt återseende utav Campus i växjö. Hej hopp korv snopp!
 
 
Och föressten, ingen bakis söndag utan en inbakad fetto falukorv med massa gott!