Det är söndag i 41 minuter till

Jag skrev på väääääärsta inlägget, men råkade stänga ner allt och inget sparades i utkastet. När jag äntligen får för mig att skriva ett inlägg så failar man! Duktigt Dennis, duktigt!
 
Det får bli en sammanfattning utav sammanfattningen så att säga! Söndag idag med massa regn, som i sin tur har resulterat i massa glass. Lagom bakis, då jag var på jobbfest igår med chefen och kollegorna. Super trevlig kväll med grymma människor, god mat och dryck, massa tävlingar vilket ledde till en hel del skratt och tårar.
 
En ny vecka är på ingång och jag ser redan fram emot helgen som kommer, för då blir det nämligen fest! ett kärt återseende utav Campus i växjö. Hej hopp korv snopp!
 
 
Och föressten, ingen bakis söndag utan en inbakad fetto falukorv med massa gott!
 

Kommentarer
Postat av: Milla.D

YAY! Finally back :D vi får pusha varandra till att blogga cuz. Och det där med att skriva en hel uppsats och sedan RÅKA stänga ner... I'm feelin' you

2012-08-27 @ 18:12:50
URL: http://milladang.blogg.se
Postat av: Emil

Äntligen!!! Som jag har väntat på att få läsa nya blogginlägg från dig igen! Jag har tröttnat på att läsa alla dina gamla inlägg om och om igen. Jag har saknat dig! Hela internet har saknat dig! Välkommen tillbaka!

2012-08-28 @ 02:26:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback