All that we see or seem is but a dream within a dream

 
 
 

// Tröja - MQ // Linne - H&M // Chinos - Lager 157 // Skor - Deichmann // Läderväska - goulou street //
// Armband - Vila, Dyrberg / Kern // Ringar - Kina, beijing //
 
 
Har jobbat så mycket den senaste tiden, när man arbetar inom handels så är det som allra mest jobb när det är röda dagar, tyvärr. När alla vänner och familjen kommer hem från alla håll och kanter för att fira alla dessa högtider som firas under denna perioden så måste man jobba. Allting kastas omkring huller om buller som en virvelvind, man jobbar extra timmar och arbetar på oregelbundna dagar ifrån vad man är van vid. Man tappar tillslut kontrollen och vet inte riktigt vilken dag det är. Det spelar tillslut inte någon roll längre, en lördag kunde lika gärna vara vilken vardag somhelst, man hinner inte träffa och umgås med vänner då ännu en ny arbetsdag väntar därpå. Läskigt och osunt är vad det är om du frågar mig. Nu är det bara 3 dagar kvar. Om 3 dagar blir jag tjänsteledig ifrån mitt arbete och en fantastisk period väntar! Jag längtar ihjäl mig, tanken att det bara är 3 dagar kvar, tanken att det bara är 30 arbetstimmar kvar, formar den bredaste leendet i världshistorien på mig! Jag har minst en meter lång lista där jag skrivit ner alla saker som jag äntligen ska göra, som jag äntligen kommer att ha tid till att göra. Åh ljuva framtid, jag kommer att älska dig. 2013, du är efterlängtad!

Kommentarer
Postat av: Emelie Petersson

Vilken grymt cool frilla du har. Snygg stil.

Och jag vet exakt vad du menar med att jobba i handel. Jag har nämligen alltid jobbat inom handel å röda dagar är goa i plånboken men själen mår mindre bra. Därför börja jag jobba mindre å se då levde själen upp :-) ta hand om dig!

Svar: Hej stickan! Tack så mycket! Så glad jag blir :)
Visst är det så! Det är goa pengar i plånboken, men det känns inte värt det :P Men men, man får offra sig lite, ingen vill ju egentligen jobba dessa dagar :( Men snart är det slut jobbat för mig och dags för att studera!

Tack igen! ^^

Dennis

2012-12-29 @ 21:01:54
URL: http://syrum.blogg.se/
Postat av: Micke

Du e så jävla duktig b
rorsan! Stolt över dig! Kämpa det sista nu så kommer du ha en helt ny och awesome tid framför dig:) få komma o hälsa på snart med:)

Svar: Jag kommer verkligen å hälsa på er! Vi får boka en tid nu snart ^^
Dennis

2012-12-29 @ 23:54:11
Postat av: Agnes

Jaja du bara måste se den! Gåshuden är oändlig!

2012-12-30 @ 01:16:38
URL: http://aagnesc.blogg.se
Postat av: syster ryster

Gambatte!!! Snart snart! <3

Svar: And its over!!!! :D
Dennis

2012-12-30 @ 06:35:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback