Everyone have bad days

 
Ni vet sådana sjukt onödiga dagar som dyker upp ibland, sådana dagar som man känner sig less på det mesta, där allting verkar gå emot en, stressen stiger en till huvudet och gör allting till pannkaka och man vill helst bara gräva ner sig i ett djupt hål för ett tag. Idag var just en sådan dag. Det känns som att man blir testad och pressad till det allra allra sista, och där är den där glada idioten Dennis som alltid är där med leendet på läpparna, med humöret på topp, som alltid ställer upp för att hjälpa alla. Där står idioten, han som tar nästan vilken skit somhelst utan att kunna säga ifrån.
 
Den delen är den värsta, att alltid ställa upp, att alltid försöka tillfredsställa allt och alla utan att egentligen förvänta sig någonting i gengäld. Jag inser aldrig att det faktiskt inte går ibland, jag ser inte mina begränsningar, jag lyssnar inte på hjärtat som talar om för mig att jag faktiskt inte är skyldig dem ett skit. Inte ett skit. De som aldrig skulle göra detsamma för dig. I slutändan så är det min kropp som tar all stryk både fysiskt och psykiskt, och tillslut så klarar inte kroppen längre, den säger ifrån. Egentligen så har jag mig själv att skylla, jag är dum som tror att det går att hjälpa alla, att alltid bära andras bagage, när det faktiskt är jag själv som egentligen behöver lite bärhjälp.
 
Men jag vägrar att ge upp! Det finns ett grymt citat som lyder: "It's just a bad day, not a bad life", vilket jag totalt håller med. Jag har alltid intalat mig själv om att allting handlar om inställningen och ett positivt tänkande, det gör saker och ting i vardagen mer lätthanterliga. Jag strävar alltid efter att vara tacksam och att försöka omvandla allt ont till gott. Man får helt enkelt göra någonting åt det, att hitta en bra balans mellan att vara nöjd med det man har och samtidigt ha som mål att vilja sträva efter något som är bättre.
 
Misstolka mig inte nu med allt jag skrivit, jag mår bra, kände bara för att skriva av mig lite, att tala ut från hjärtat och lätta det. Det krävs mer än det där för att få ner mig på knäna, "What does'nt kill you only makes you stronger", right? ;)
 
Jag blickar framåt och känslan jag har för framtiden är väldigt varm, det kommer gå bra!

Kommentarer
Postat av: FANTASY DINING-En blogg om temarestauranger & resor

Känner absolut igen mig i det du skriver! Det är helt okej att ha dåliga dagar ibland. Ingen är perfekt även om man stävar efter att vara det och göra alla till lags!

2012-12-07 @ 11:30:40
URL: http://www.fantasydining.com
Postat av: Anonym

Härligt att du bloggar igen men ledsen att höra din dåliga dag... Citatet om att d bara är en bad dag och inget bad life tröstar. Dont ya worry, allt bra som man har gjort kommer att komma tillbaka till en - karma. Kanske inte känns så just då men det kommer att komma, så cheers!! :-D

2012-12-07 @ 14:11:14
Postat av: Victoria Brammeby

fin blogg! klicka gärna in dig på min om du vill! :)

2012-12-10 @ 15:26:29
URL: http://www.timezone.blogg.se
Postat av: Anonym

Härligt att du bloggar igen men ledsen att höra din dåliga dag... Citatet om att d bara är en bad dag och inget bad life tröstar. Dont ya worry, allt bra som man har gjort kommer att komma tillbaka till en - karma. Kanske inte känns så just då men det kommer att komma, så cheers!! :-D

Svar: It is good to be back! Tack så mkt! Det är ingen fara med mig, kände bara å skriva av mig lite, det var behövligt. ^^
Dennis

2012-12-10 @ 15:46:02
Postat av: Linda

Wiiiee Dennis is back!
Det går inte att vara alla till lags, även om man vill. Det var en som sa till mig för ett tag sen att man inte ska vara för snäll och inte alltid ställa upp. Hon menade att man lätt blir överkörd och utnyttjad. Även om det låter hemskt (bli utnyttjad när man bara vill väl) så är det nog ändå sant. Det är som du säger, man kan inte alltid sätta alla andra i främsta rummet utan ibland måste man lyssna på sig själv. Och jag tror inte att det är någon som skulle klandra dig om du gjorde det :) Sen finns det alltid människor som kan vara sviniga, det gäller att få in i huvudet att det är just de människor man inte ska lyssna på. Oftast vet de inte bättre själva och mår kanske inte heller så bra. Man får bara kötta in i huvudet att inte ta åt sig och inte sjunka till deras nivå :)
Heja Dennis! :) Hoppas att du fått en massa fett och socker. Det är du värd! :)

Svar: Tack så jättemkt Linda! Jag tar åt mig allt du säger! Fy fan vad du är bra, och jag kan säga det att du saknas ngt så oerhört på jobbet! Vem ska jag nu äta kladdkaka med? Hur har du det där nere? Fått ngt mer jobb? Berätta!

Kram!
Dennis

2012-12-10 @ 21:27:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback