Watching you closely

Ett litet smakprov ifrån min kommande fotouppgift som jag har jobbat på de senaste dagarna. Vad tycks? Berätta väldigt gärna vad ni får för känslor när ni tittar på bilden!
Obehag, panik,
   ett mörker så dystert svart,
   en djup förundran.Retro and patterns

Det regnar ute! Wow! Känns som evigheter sedan det regnade, ett tecken på att det ändå tillslut börjar bli lite varmare? Snö är det ju inte iaf!
Dagens schema kommer att bestå utav en massvis med redigering utav bilder jag tagit till min fotokurs, fotografierna skall vara konstinspirerande och jag har valt att rikta in mig på surrealismens spännande epok. Fotona är somsagt redan tagna, nu är det dags att redigera allt! Ett smakprov kommer kanske dyka upp senare på bloggen :)

Kaffe + Musik + Regn (ute) + Sitta och redigera. Ibland är det inte så dumt ändå!
 

// Tröja - Jack&Jones // Chinos - Army Of Me // Linne - H&M // Armband - Manli.se //
// Hängslen - H&M // Klocka - Golden towers // Skor - Deichmann //


One of the best korean bbq I had

Hej!

Har varit sjukt frånvarande ifrån bloggen nu den senaste tiden, anledningarna har varit många och det är lite svårt att riktigt formulera ner allting på bloggen, hoppas ni förstår! Kan nämna att det har varit mycket skolarbeten och projekt som har tagit upp min tid, och självklart i samband med Högskoleprovet, som jag dessutom skrev för allra första gången. Hmmm, vad ska jag säga, det var SVÅRT! Haha! Dagen var lång och krävande, men väldigt intressant, ska bli spännande och se vilket resultat man fick.

En liten bildbomb ifrån Kina,  där vi befinner oss i en restaurang som serverar en utav den bästa koreanska bbq'n jag ätit, ett favoritställe helt klart!