ABOKI // Faux-Leather Zip Jacket

Hade inte tackat nej till denna löjligt snygga jacka! Jackan är av märket ABOKI ett grymt Koreanskt märke som jag bara önskar att det skulle finnas mer utav i Sverige :(

Oh Heidelberg in my Heart

I somras så vistades det en tid i en fantastisk stad i Tyskland som heter Heidelberg hur mysig somhelst, tänk er gamla stan fast större! En massa mysiga gator att strosa runt i, en massa med shopping, mysiga caféer, grymma restauranger och en massa härliga sevärdheter, som t.ex Heidelberg slottsruin(bilder kommer i ett annat inlägg). Heidelberg är även bland de få städer som klarade sig utan bombningar under andra världskriget. En rolig fakta om denna staden är att självaste drottning Silvia är född här!
 
 

Documentary photographer

För de som inte vet så läser jag nämligen lite kurser nu under vårterminen, de kurserna jag läser heter Foto/digital bildredigering och Design, färg för tillämpad kons och jag trivs som fisken i vattnet, jag känner att bildligt och skapande är något som jag är väldigt intresserad utav! =)

Vår första fotouppgift var att göra ett dokumentärarbete med hjälp utaav ett bildspel på 15 bilder. Man skulle ha ett syfte med dokumentären, där man skulle försöka fånga det på bild. Det var lättare sagt än gjort, mitt syfte var att försöka skapa en känsla utav trygghet, lekfullhet och samspel mellan papegojorna och dess ägare. Tycker att jag lyckades någonlunda bra iaf?


Celebrating the Chinese Snake Year

Hej alla! Det har varit fullt upp i helgen med massvis med nyårsfirande! För de som inte visste så var det nämligen kinesiskt nyår nu i helgen, detta har innebärt en massvis med svullande och ätande. Här kommer en ganska så stor bildbomb från nyårsmiddagen här hemma!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More accessories for my collection

 
 
Fick hem ett paket idag i brevlådan med lite nytt i accessoar väg! :) Man kan aldrig ha för mycket utav accessoarer om du frågar mig. Vad det var för spännande visar jag lite längre framöver!

Paperman

 
Fantastisk video såhär på kvällskvisten, titta titta titta! Man blir alldeles varm!
 

Numbers Count For Nothing

 
 
 
// Tröja - Uniqlo // Byxor - Lager 157 // Hängslen - H&M // Skor - Deichmann // Halsband - JC //
// Armband- Gypsywarrior // Ringar - H&M // Klocka - Beijing // Skärp - Beijing //
 
 
 
Hejsan alla tappra besökare som trots dålig uppdatering kikar in hit då och då! Ni ska veta att ni är hur bra somhelst och jag ljuger om skulle säga att jag inte får dåligt samvete av att inte skriva något här. haha :)

Det har hänt en massa mycket nu den sista tiden, mycket förändringar, har somsagt tagit tjänsteledigt ifrån mitt jobb och börjat med att studera på universitet. Bästa jag gjort på väldigt länge om ni frågar mig!
Dock har det varit lite kämpigt att hitta tillbaka till själva skol rutinerna som man en gång hade för länge sedan och då ska vi inte tala om disciplinen, WOW vart har du tagit vägen? Men sakta men säkert så glider man in i banan igen och så som det känns nu så är det fantastiskt, ett annat liv med annorlunda dagar.