En Kalmar visit hos Mikael och Amanda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
För några dagar sedan så hälsade jag på Micke och Amanda i deras nya lya nere i Kalmar. Vi gjorde fiskburgare och en variant utav en romsås, med massa tillbehör, sedan så gjorde Amanda en helt outstanding chokladfondant som munnen att sjunga euphoria i alla dess stämmor.
Jag skrattar lite för mig själv när jag tänker efter hur otroligt lyckligt lottad jag är som har en massa underbara människor runt omkring mig, vart jag än tar vägen så är det mat, mat och mat! Och jag tycker verkligen inte det finns någonting bättre! Jag blir så oerhört bortskämd när det kommer till matväg och jag är grymt tacksam!

We will all laugh at gilded butterflies


 
// Megan Fox tisha - Present ifrån en vän //  Jeans - golden towers, beijing // hängslen - H&M //
// Skor - Converse // Ringar och halsband - Tyskland, H&M // Armband - Vila, H&M och yesstyle //


 

Kvalitetskväll med Anna och Miguel

 
 
Är precis hemkommen efter en otroligt härlig kväll hos mina kära vänner Miguel och Anna. Anna lagade världens godaste mat och det var länge sen som jag köttade så mycket föda under en och samma kväll!
Testade Wii U för första gången och det var hur fantastiskt somhelst! Vi lirade Zombie U vilket resulterades i en massa skrik, panik och hjärtklappningar, sjukaste spelet ever! Man använder sig utav en Gamepad som synkar sig med spelet, samtidigt som man blir jagad av zombies, så måste man med hjälp av paden läsa av kartan, öppna dörrar med koder, ladda om pistolen, söka efter ammunition i ryggsäcken etc etc. Hjärtatklappar på max och man dör av paniken som växer! Titta på videon så förstår ni! :D

Tack för ikväll!

The shit just got real

 
Har inte riktigt fattat det förrän nu. Det är inte länge kvar tills det är dags för studier och tillbaka till skolbänken, på måndag nästa vecka närmare bestämt! Kan säga att det börjar pirra lite redan nu, funderingar svävar omkring, vad är det för folk man kommer att studera med? Är läraren bra? Har jag gjort rätt val? Men sen kommer jag på mig själv att det är helt ondöigt att tänka så, onödigt att man ältar över saker man ändå inte kan styra över. Man gör det bästa av situationen och hoppas på det bästa! Mer kan man inte göra helt enkelt! Nu är CSN fixat och nu inväntar man kursstart! Tagga!

Pure as a melody, pure as I wanna be

 
 
// Tröja - H&M // Chinos - Lager 157 // Skor - Hotwind // Fjäderhalsband - JC //
// Läderväska -halsband - Kina, Beijing // Armband - Vila, thisstyle //
 
 
Snön faller återigen och täcker vårt avlånga land, för vissa innebär detta en ny depression. Fast för mig innebär detta ett ypperligt tillfälle att ha på sig sin vinröda ulltröja från H&M, med världens mysigaste stretch chinos ifrån Lager 157m, vinter och kyla, come at me!

Vanlig "äggmacka"


En helt vanlig frukost hos min käre bror Mikael. Allt börjades med en "äggmacka", sedan plockades det fram räkor ifrån frysen, följt av avocado som hackades, sedan lite sallad, en klick mayonnaise och voilà en helt vanliga "äggmacka" enligt brodern min! Att en äggmacka kan förvandlas till så mycket lyxigare utan att riktigt anstränga sig. Det blir vad man gör det till, det tar max 3 minuter extra och frukosten ser mer annorlunda ut! Magi i matväg!
Det spenderades somsagt ett par dagar i Kalmar, ett par bra och välbehövliga dagar, ni vet sådana dagar där man bara är och inte har några måsten. Sedan att det bjuds på awesome mat har ju ingen dött utav!
 

Ett besök hos Klas i svart/vit med Emil

För någon dag sedan så besökte jag min goda vän Klas i Kalmar. Det spenderades en massa kvalitets tid i hans mysiga 29m² studentbostad. Matlagning ägde rum och allting var allmänt chill, precis som det ska vara! Senare framåt kvällen blev det bio med en ca 1½kg godispåse, Jack Reacher blev filmen vi såg och den var väl sådär! Hade lite högre förväntningar :/
 
 
 

Details from the past, 2012

Jag följer strömmen med att göra ett inlägg utav bilder från det gångna året. Har knåpat ihop ett gäng bilder på en massa detaljer som utsmyckade mina olika klädval under 2012. Det var det året som jag mer och mer började använda mig utav lite mer accesoarer än vad jag brukade, en massa med ringar framförallt! Ett stort bildkollage på detaljer bjuder jag på denna onsdags afton. Hoppas det inspireras och kanske berör någon själ där ute!
 
Snart bär det av till Kalmar för att hälsa på grymt folk, ciao!
 

The man who moved a mountain was the one who began carrying away small stones

 
 
 
 
// Skjorta - Red Collar Project // Chinos - Army of me // Linne - H&M // Skor - Deichmann // // Armband - Yesstyle, Visetti //
// Ringar - Marknad, Kina // Klocka - Marknad, Kina //
// Halsband - JC // Väska - second hand //

Brunch med kusiner

 
 
 
 
 
 
 

 
Igår så spenderades det en heldag med kära kusiner. Vi besökte Alexander i hans nya lägenhet som fanns i Hovshaga. Väl där så öppnades det paket och det bjöds på en helt outstanding brunch med världens godaste äggröra. Sedan så blev det naturligtvis pannkakor och kaffe efteråt som pricken över iet, matkoman var total. Efter att alla återhämtat sig någorlunda så drog vi alla sedan in mot stan för att se biofilmen "Berättelsen om Pi", som var en grymt sevärd film. En massa med magiska scener, med ett fantastiskt fint men samtidigt hemsk story så var berättelsen om pi en riktigt bra film!
 
Dagen slutade inte där. Efteråt så åkte vi ner till Campus i Växjö för att hälsa på Denny och Linnea i deras nya stora lägenhet. En massa härligt häng och softande ägde rum, dessutom så lagade vi hemgjorda hamburgar och jag gjorde min allra första bearnaisesås någonsin. En super lyckad dag med efterlängtade människor, jag trivs nu! Bilder från kvällen kommer upp så småningom!

Marjoe - smycken för killar

 
 
 
 
 
Dessa läckerbitar är vad som befann sig i paketet ifrån Marjoe. Var på en fest för någon månad sen och snackade med en mycket god vän till min bror. Vi beundrade varandras smycken och han berättade för mig om Marjoe som han ganska så ofta handlade ifrån. För några dagar sedan så tittade jag igenom mina anteckningar på mobilen och fann adressen till sidan igen, och bra var väl det! De har ett riktigt bra och stort utbud främst för killar, men det finns en hel del som passar även tjejer tycker jag! Så nu har man lite fler nya armband att smycka mina handleder med! Vill ni kika in på deras sida ( vilket ni borde) så är de bara att klicka
 
HÄR
 
Du kommer inte ångra dig!
 

A parcel from Denmark!

 
 
Titta vad som damp ner i brevlådan imorse! Ett litet paket ifrån Danmark, spännande spännande! Ska öppna den lite senare och visar er vad det var för något i! :)

Total lycka!

"And, when you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it"
 
Obeskrivligt hur jag verkligen känner mig just nu, svårt att riktigt förklara. Men man säger ju att en bild säger mer än 1000 ord, såååå jag låter bilden tala för sig.
 
Idag var sista jobbdagen avklarad och nu har jag äntligen tagit tjänstledigt ifrån jobbet. Det känns bra, nu finns det tid och frihet för en massvis med roliga aktiviteter! Min kära kropp kommer slutligen få lite tid att andas och återhämta sig, riktigt välbehövligt måste jag säga er! Ikväll blir det att fira Camillas födelsedag och träffa underbara och saknade kusiner, sedan ska det ätas en massa onyttigt och gott :)