JAN-JAN VAN ESSCHE,FFIXXED,HENRIK VIBSKOV

 

tumblr: http://nid-tokyo.blogspot.ca/2013/02/styling0438-jan-jan-van.html?m=1

Cowabunga!


Klicka på youtubeklippet och höj upp volymen! Ahhhh, du nostalgiska känsla!!

Coolaste t-shirten införskaffad ifrån en butik som heter Pull & Bear, köptes senaste jag var i kina! Cowabunga!

The american dream

Det finns inte mycket som slår ett par rykande amerikanska pannkakor till frukost, nyvispat grädde och sirap. Fy tusan!

 

Some have names but most do not

Nu är båda mina kurser som jag studerade under våren över och idag hade jag min allra första dag utav mitt sommarlov! Nu kan bara solen och värmen dyka upp så är jag hur nöjd somhelst! Vad har jag då gjort under min allra första dag? Lärt mig knyta en riktig fluga(riktigt knepigt!!), plinkat lite på eftelängtade gitarren, redigerat en massvis med bilder åt far som han vill ha framkallat, en helt vanlig chill dag i ren sommarlovs anda!
Imorgon blir det att hälsa på bror i Kalmar, ut och luncha för att sedan dra ut på kavaj jakt! Bröllop den 8 Juni förstår ni! =)


// Tröja - H&M // Chinos - Lager 157 // Läderväska -halsband - Kina, Beijing //
// Armband - Vila, yesstyle // Fjäderhalsband - JC //

A good Saturday indeed!

En lördagskväll på Campus resulterades i, umgänge med ett par fantastiska människor, det åts underbart god mat, det tittades på Champions League final, allsång a la 90-tals musik(Westlife, Backstreet Boys *host* *host*) kryddat med massvis utav skratt.

En bra lördag! Tack alla inblande, ni är grymma! Här är en liten bildbomb ifrån kvällens bravader :)


Under the moonlight chasing fireflies
// Tisha - H&M // Chinos - Skräddare, Peking // Skor - Deichmann // Halsband - Tyskland //
// Armband - yesstyle // Ringar & Klocka, Marknad, Kina //


Ikväll är det dags för Champions League final och den skall umgås med goda vänner och familj. En massa god matlagning och allmänt chill med god dricka står på schemat! Dortmund mot Bayern München då alltså, ska bli spännande och se vilka som går ut som segrare, may the best team win!
 
Strax dags för att göra sig iordning för en liten runda på stan och jag har blivit lovad att vi ska luncha på Maido, SUSHI!! Here I come! ^^

And the walls kept tumbling down In the city that we love

 


// chinos - Humör // tröja - vailent // skor - converse // klocka - paul smith // armband - dyrberg/kern //
// halsband - tyskland // ringar - marknad, kina //

När det bjuds på lyxfrukost hemmaInte varje dag man stoppar i sig en baguette fylld med Peking anka och massvis med färska kryddor, till det ett stort glas hemgjord soyamjölk. Total Eufori i munnen....... Bortskämd i matväg? I could live with that!

A thousand things mashed up


 // Tröja - Carlings // Byxor - Golden Towers // Linne - H&M // Skor - Converse // Mobilväska - Goulou street //
  // Skärp - Beijing // Armband - Vila // Ringar - Beijing //


Hej alla! Varit en väldig frånvaro från bloggen nu den senaste tiden, anledningarna är många, alldeles för många att ta här på bloggen. Nu under våren så har jag somsagt gått två kurser samtidigt, det har gått hur bra somhelst och det har varit riktigt bra kurser, kurser som jag rekommenderar starkt för de som inte riktigt vet vad de ska göra i höst. I samband med dessa kurser och mitt ordinarie arbete så finns det inte så mycket tid/ork till själva bloggandet, då ska vi inte tala om mitt arbetsprov som jag har lagt ner min själv i och jobbat på för att ansöka efter en chans att gå den utbildningen jag eftersträvar till hösten. Nu när ena kursen är klar, arbetsprovet är inlämnat och det bara återstår en kurs kvar så har jag äntligen lite tid över till the blogging så att säga! Thanks for all the patience and understanding! =)

Love Dennis