Pluggpaus = Pannkakor

Påväg hem från jobbet fick jag ett pannkaksryck och cravings:en efter amerikanska pannkakor var total.
Sprang in på konsum påvägen till bilen för att köpa en massa färska bär till mina pannkakor.
Under tentaångest och plugg måste man kurera sig då och då för att överleva! Nu var det faktiskt vääääääldigt länge sedan jag tillagade några. Energin påfylld och nu jävlar köttar vi igen!

 

Marjoe.se

Måste tipsa om en grym sida som säljer snygga smycken för män, men det är en del som jag anser vara väldigt unisex, så det finns nog något för alla att hitta. Sidan är perfekt för de som kanske inte riktigt vet vad som ska köpas till julklapp, accessoarerna är snygg till väldigt förmånliga priser, har självt köpt en del härifrån och är väldigt nöjd :)
 

Plus, minus, noll?

Idag var det jobb från 13 till 16, ett riktigt skönt avbrott ifrån studierna en stund. Huvudet bearbetar en massvis med information och ibland är det nödvändigt att placera fokuset på annat en stund. Vi har fått in en massvis med nytt i butiken, vilket har resulterat i tre nya plagg, riktigt grymma dessutom. Två stycken oversize tishor, korall rosa och den gråa och sedan en blåprickig vit.

Har funderat det här med att jobba i en klädesbutik, man jobbar ju för att tjäna extra pengar samtidigt som man studerar. Men fortsätter det såhär med att jag köper hem nya plagg ganska så frekvent så kanske man inte riktgt kan spara ihop något och hela syftet med att jobba extra försvinner. Det blir liksom plus minus noll? Får klura lite på den biten....

 //Blåprickig/Vit - 100:- // Korallrosa - 250:- // Grå - 250:- //
 SNITZ Växjö

The Dark Knight

Äntligen så börjar man få iordning på lägenheten mer och mer! Det har donats och pysslats en massa i lägenheten och jag kan känna lite smått att det börjar falla på plats, bit för bit, dock en del kvar att göra! (några väggar står fortfarande tomma) :P

Men! I söndags så fick jag äntligen hem min älskade tavla jag beställt hos en grym kille som heter Dlavar "Kaizen" Dehesh Joo, denna killen är en true artist i mina ögon och det kommer vara grymt spännande att få följa hans utveckling mot stordåd. Ingen tvekan om saken! Kommer att skriva mer om honom i en snar framtid då han förtjänar ett helt eget inlägg!
 
Ikväll har jag valt att pausa lite ifrån studierna och har äntligen tagit mig tiden till att försöka få upp den älskade tavlan. Med slagborren i högsta hugg så lyckades jag tillslut med blod, svett och tårar (nåväl, svett åtminstonde) att borra två hål i betongväggen, för att sedan få upp ett räcke jag köpt ifrån Granit. Och taaaada! Tavlan är på plats och jag är supernöjd! 
 
Tänkte även bjuda på lite mer bilder ifrån lägenheten min, here you go!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anyone who keeps the ability to see beauty never grows oldTänkvärd video, stanna upp en stund och klicka på play.

6 hours of study, 2 more to go

 
 
Råpluggar organisations teori just nu, suttit i bibblan sen klockan 10, hjärnan håller snart på att smälta efter all överflödig information den försöker bearbeta. Är det kanske dags att ge upp, då tankarna flyger iväg på vad som skall ätas ikväll och ifall det hade varit gott att äta en macka med jordnötssmör och saltgurka? Mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat......
 

Inrednings- och butikskommunikation

Hej alla! Sjukligt länge sedan man skrev här, nästan som man glömt hur man laddar upp bilder....
Senast jag skrev här på bloggen så var jag påväg till min allra första föreläsning, allra första steget för min utbildning, inrednings- och butikskommunikation. Sedan dess har det hänt en massvis, först och främst så måste jag berätta för er om att jag är oerhört glad och tacksam för att jag hamnat rätt med min utbildning, (än sålänge känns det väldigt rätt), dessutom att jag hamnat i en klass med världens skönaste människor.

Två kurser har redan blivit avslutade, Introduktion till programmet 7,5hp och Grunder för gestaltning 7,5hp. Väldigt intressanta kurser där man fick använda sig utav sina estetiska egenskaper i form av uttryck i workshops, moodboards och modeller, abstraka och såväl som konkreta. Väldigt flum och estetiskt, I like!

Just nu är vi inne på den tredje kursen, vilket i kontrast till de tidigare kurserna innehåller denna en massvis med teori, kursens namn: Grundläggande organisationsteori. Tungt, men väldigt intressant.
 
I fortsättningen så kommer det bli mer inlägg med mer innehåll från min utbildning. Kanske kan vara intressant att följa hur studentlivet ser ut för en framtida inrednings- och butikskommunikatör? Vi testar :)
 
Mycket text, men nu är jag tillbaka!