Inrednings- och butikskommunikation

Hej alla! Sjukligt länge sedan man skrev här, nästan som man glömt hur man laddar upp bilder....
Senast jag skrev här på bloggen så var jag påväg till min allra första föreläsning, allra första steget för min utbildning, inrednings- och butikskommunikation. Sedan dess har det hänt en massvis, först och främst så måste jag berätta för er om att jag är oerhört glad och tacksam för att jag hamnat rätt med min utbildning, (än sålänge känns det väldigt rätt), dessutom att jag hamnat i en klass med världens skönaste människor.

Två kurser har redan blivit avslutade, Introduktion till programmet 7,5hp och Grunder för gestaltning 7,5hp. Väldigt intressanta kurser där man fick använda sig utav sina estetiska egenskaper i form av uttryck i workshops, moodboards och modeller, abstraka och såväl som konkreta. Väldigt flum och estetiskt, I like!

Just nu är vi inne på den tredje kursen, vilket i kontrast till de tidigare kurserna innehåller denna en massvis med teori, kursens namn: Grundläggande organisationsteori. Tungt, men väldigt intressant.
 
I fortsättningen så kommer det bli mer inlägg med mer innehåll från min utbildning. Kanske kan vara intressant att följa hur studentlivet ser ut för en framtida inrednings- och butikskommunikatör? Vi testar :)
 
Mycket text, men nu är jag tillbaka!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Blomman!

WOHO! äntligen en blogg i min smak! :D

2013-11-24 @ 23:13:35
Postat av: syster ryster

Ser ut som vuxen lekstuga :) JAg är så glad att du trivs så bra finaste bror <3

Svar: Jo verkligen, en lekstuga för vuxna, visst kan man kalla det så! :D Som fisken i vattnet! :D
Dennis

2013-11-27 @ 01:24:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback